En närmare titt på hur familjen ser ut nu

Jag slår gärna ihop simmarnas födelsedagar och nu har de flesta av dem fyllt år i mitt spel (iom att orka spela med bebisar). Så jag tänkte att vi skulle ta oss en close-up titt på hur familjen ser ut just precis nu.
 
Ruby och Josh
 
Ruby har klippt ner håret till en mer passande "tantfrippa". Uttrycket i sig antyder dock att den här mormorn fortfarande är mer puma än panter.
Josh har bytt bort Hawaii-skjortan mot ett mer anpassat alternativ. I övrigt är han sjukt sur till utseendet. Inte alls den spralliga kille vi lärt känna från början. Vilket stämmer ganska bra, jag går typ och väntar på att han ska dö...
 
Linas familj
Lina har lagt på sig några trivselkilon efter de två graviditeterna och glidit in i någon form av "leggins och kofta är också kläder"-koma. Well, it's not! Snap it off girrl!
Lukas är lika superhot as always. So fab! Jag gillar honom verkligen, tyvärr blev han åldring igår när jag spelade så vi får se hur länge han orkar med livet som småbarnspappa...
Melvin JR har åldrats väl och är verkligen en jättefin kille. Han är lik både mamma och pappa och jag blir väldigt sugen på att fortsätta historien med honom i fokus. Vi får se!
Melina är söt även hon och jag tror att hon kommer att funka jättebra som tonåring. Än så länge är det mest "äta-sova-göra läxor". Och det är inte sååå kul.
 
Fredas familj
 Freda ser ut som hon gjort sedan hon nådde ungdoms-åldern. Att hon är en ung mamma märks verkligen, hon klarar småbarnslivet jättebra och förvånande nog överlåter hon mycket jobb till den barnlöse Josh. Där ser man! Lucas ryms tyvärr inte att bo i familjen förrän någon dör. Men det bör väl vara ganska snart.
Ruby-Lu, har ärvt många av sina båda föräldrars utseendemässiga fördelar och kommer nog även hon att bli bra att spela med som äldre. Lätt ett alternativ att gå vidare med då hon är dotter-dotter i rakt nedstigande led till Ruby och Melvin. Kanske kan man gifta ihop halvkusiner i spelet? Tror att det går. Hmmm..
Amanda W
2015-04-15 @ 19:22:03

Najs! Gillar verkligen att du gjorde en close-up. :D Man lär känna simmarna mer då, tycker jag. :)

Svar: Håller helt med! Funderade på varför jag inte gjort någon förut...
Simsessan
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

simsessans.blogg.se

En blogg om mitt spelande av sims 4.

RSS 2.0