Josh och Ruby, part 3

Livet har sin gilla gång och Josh och Ruby fortsätter som vanligt, men försöker kanske undvika den andra mer än tidigare. Förut åt de alltid tillsammans, men nu sitter den ena ofta framför datorn istället.
Ruby har en ganska tuff graviditet där det mesta av vad hon äter kommer upp igen.
När hon slutligen tagit sig mod att berätta för Fredrik att de väntar barn så blir han inte så glad. Vilket kanske inte är så konstigt, hittills har typ ingen blivit gladare av det..
Det hela slutar med att han förklarar att "DU väntar barn Ruby. Inte vi". Sjysst snubbe..
Samtidigt så får Josh besök av kompisen till den rödhåriga tjejen (som heter Elin och blivit hand bff).
Han beslutar sig för att fullfölja vad som inte hanns med på festen tidigare under året.
"Alltså, du är en så fin tjej och det betyder verkligen jättemycket för mig att du kom förbi. Jag har haft det lite jobbigt ett tag"
Fungerar varje gång. Score!
Dagen efter tittar Elin förbi...
"Du får inte leka med Agneta. Okej?"
"Vaddå?"
"Hon förtjänar nån som bryr sig imorgon med, om du förstår vad jag menar. Du vet att jag gillar dig nått sjukt som vän, men du är som sagt var en douch".
Elin får Josh att smsa till Agneta och be henne komma över. "You're doing the right thing here darling".
Elin hälsar på Agneta och ursäktar sig sedan med att hon är för trött för att stanna och menar att Josh och Agneta kanske har en del saker att prata om.
Josh är hyffsat effektiv i sånna här lägen och förklarar som det är "Din myspysteknik är inget som får en kille att vilja binda sig, om du fattar"
"Oh, ja. Jag fattar." morrar Agneta innan hon går.
När Josh kommer in igen så är han lite småsur, vilket gör att han säger ett par väl valda sanningar till Ruby med innan han ger sig av till parken för lite egentid. Med så många kärleksintressen kan en tvåa som delas med en kompis lätt bli lite trång.
I parken träffar han Bella som var på fest hos dem precis när de flyttat in. Hon verkar ledsen (vilket kan bero på att Mortimer myspyst ett litet barn med en average looking legacy-blondin i ett annat spel. Oups.)
De pratar en stund och Josh förklarar att han "vet PRECIS hur du har det".
Sedan tröstar de varandra i observatoriet.
Under tiden har de upprörda känslorna efter Ruby och Josh minigräl dragit igång Rubys förlossning. Hon och Fredrik får en pojke som Ruby döper till Fred i brist på andra namn.
Ruby mår inte alls bra, hon är ledsen över att Josh verkar dejta Agneta, hon är arg på Fredrik och dessutom har hon precis genomgått en förlossning alldeles ensam.
Hon ger Fred en kyss på huvudet.
Och förklarar sen att det här är mer än vad hon kan hantera. Vem som helst får ta hand om det här barnet, men hon kan inte.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

simsessans.blogg.se

En blogg om mitt spelande av sims 4.

RSS 2.0