Ruby och Josh, part 2

Josh och Ruby hinner inte med så mycket annat än att jobba, äta, sova, träna och förbättra sina färdigheter på diverse saker. Men en söndag går de ändå ut ihop på fiket vid biblioteket.  
Jag bjöd in en tjej jag träffade på gymmet igår förresten" säger Josh när de satt sig ner. "Det är väl all right?"
"Ja, guuuuuud ja" svarar Ruby, "det är ju liksom inte som att vi är ihop eller nått. Jag ska tänkte ändå jogga lite, så då får ni ha varandra helt för er själva".
Josh verkar inte ens märka att Ruby går, han ägnar sig helt åt sitt mission att få minst tre nya vänner i stan.
När Ruby går in igen så ser hon Fredrik, bibelkillen från festen som de hade för några dagar sedan. De börjar prata och hur det nu kommer sig så är han helt okej. De börjar ses lite titt som tätt, tar promenader,  pratar och äter middag ihop.
En kväll när Fredrik är hemma hos Ruby så avslöjar han att hon är mer än en vän i hans ögon. Känslorna är besvarade och Fredrik föreslår att de ska börja dejta mer som ett par, om det är okej med Josh det vill säga (killarna har hunnit bli ganska bra kompisar på den tiden som Ruby hängt med Fredde). "Ja, vi är bara vänner. Han är som en bror för mig" svarar Ruby.
Josh har ett par fester, den rödhåriga gym-tjejen presenterar honom för en av sina vänner. De trivs ganska bra ihop och det hade säkert kunna bli lite myspysande framåt kvällningen.
Men, det är Ruby som bokat dubbelsängen för kvällen..  
Dagen efter en stor fest är alltid lite jobbig, men illamåendet släpper inte för Ruby på ett bra tag. Det tar en bra stund för henne att lista ut varför hon mår så dåligt. 
"Eh, jag kanske eventuellt är lite..."
"gravid, med barn alltså" säger hon en kväll när hon och Josh äter middag. "oj, eh? Grattis?" svarar Josh, och säger att han måste sova för att orka kliva upp dagen efter. Bloggjobbet är tydligen rätt så slitigt.
Ruby kan inte låta bli att känna sig lite besviken, hon hade förväntat sig... Kanske inte en större, men, en reaktion... 
När Josh vaknar dagen efter så har Ruby redan åkt hemifrån, men utanför dörren står gym-tjejen. Hon undrar om Josh ska med till bassängen och ta ett dopp.
 
"Hehe , jag vill alltid doppa när det kommer söta tjejer hem till mig" skämtar Josh.
"Men skärp dig för helvete ditt jävla sunk! Vad säger Ruby när du gör sådär?" skriker tjejen. "Vadå? Alltså, det var ju ett skämt liksom..det är ju inte direkt som att hon är ihop med MIG heller.." svarar Josh. "Nä, för mig är det ett mirakel att hon ens vill bo med dig. Du är en douche, snygg men fan inte smart... Ser du inte att hon är kär i dig?" 
Josh har lite svårt att ta in vad hon sagt. Skulle Ruby gilla honom? Varför väntar hon barn med Fredrik då? Jäkligt konstigt sätt att visa att man tycker om någon på. Sen minns han att det inte var allt för länge sedan han woohooade Bella heller, men att det kanske inte var så mycket mer än så..Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

simsessans.blogg.se

En blogg om mitt spelande av sims 4.

RSS 2.0